Zapiekanki zrumienione specjały i suflety Dr. Oetker
Cena netto:
20,00PLN
Cena:
24,60PLN
Wpisz ilość (szt.):
Dostępność:niski
Producent:
Księgarnia techniczna Caffe
Stannowy, bardzo dobry
Opakowaniefirmowe
Zdjęciezdjęcie przykładowe
Informacjaoferta ważna do wyczerpania stanów magazynowych
Zapiekanki zrumienione specjały i suflety Dr. Oetker
w tłumaczeniu z j.niemieckiego Jadwigi Smolińskiej

Krucha zarumieniona skórka, aromatyczne nadzienie. Smakowity efekt w wielu, często zaskakujących odmianach. W książce zaprezentowano 80 przepisów od pysznej zapiekanki ziemniaczanej po puszysty suflet. Książka w oprawie szytej, papier gładki kredowy, profesjonalne ilustracje kolorowe fotografie.
Czytaj, gotuj, piecz...

Spis treści:
Zapiekanki z mięsa, kiełbasy i sera
Zapiekanki z ryb
Zapiekanki z warzyw
Zapiekanki z ziemniaków
Zapiekanki z makaronu
Zapiekanki słodkie
Poradnik
• zapiekanka gratin, czy suflet?
• forma do zapiekanek
• praktyczne porady dotyczące zapiekanek
• składniki zapiekanek
• zarumienianie wierzchu zapiekanej
• złocista serowa skórka
• odpowiednie gatunki serów
Skorowidz alfabetyczny

ISBN: 83-7129-159-0,
format A4, s. 128, oprawa twarda, książka nowa, wydanie 1995
Na naszej stronie wykorzystujemy pliki cookies. Klikając „Akceptuję wszystkie” wyrażasz zgodę na stosowanie wszystkich typów plików cookies, w tym cookies statystycznych i reklamowych. Klikając „Odmawiam” wyrażasz zgodę na stosowanie wyłącznie plików cookies niezbędnych do prawidłowego działania strony. Więcej informacji o plikach cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
Akceptuję wszystkie